EN Domov

  EN Domov

  • Ljubljana, 17th April 2013
   Ste jih že videli, a ne? Ljudi, ki se vrivajo v vrsto za prijavo na let in v vrsto za varnostni pregled ter agresivneže, ki s svojim kovčkom zapeljejo čez vaša stopala? Pa tesla, ki monopolizirajo naslonjalo za roke? Včasih je bilo potovanje z letalom glamurozno, danes pa letalske družbe rade natlačijo čim več potnikov v svoja letala, da se stiskamo kot sardine.
   preberi »
  • Ljubljana, 10th April 2013
   Si pogosto zjutraj, ko greste v službo, rečete: »Ah! Saj nihče sploh ne bo opazil v kaj sem oblečen(a). Saj je v redu.« in odvlečete predolge hlačnice za seboj v pisarno. A če želite narediti dober vtis, imate sestanek s pomembno stranko, razgovor za službo ali prezentacijo, je precej pomembno, da izgledate čim bolje. Poleg tega, da oblečete poslovno obleko in salonarje, je pomembno, da ste pozorni na malenkosti – malenkosti, ki se opazijo, ne glede na to, da mislite, da so popolnoma nepomembne.
   preberi »
  • Ljubljana, 5th April 2013
   Nekateri ljudje si jemljejo pravico, da so nesramni in zoprni do okolice zgolj in samo zato, ker so tisti dan pač sitni. Pa je to prav? Ali pa lepo? Je v redu biti zoprn do okolice zgolj zato, ker je lahko? Ker mu okolica to dovoli in tolerira? Je takšen človek, ne glede na to, da zna odlično sukati nož in vilico ter je krasen do nadrejenih, olikan?
   preberi »
  • Ljubljana, 17th March 2013
   Ali greste radi na najrazličnejša srečanja in konference, potem se pa znajdete sami v sobi polni ljudi, ki se vsi poznajo med seboj, vi ste pa sami in ne veste kako in kaj? Večini med nami je mreženje težko, a če bi uporabili nekaj osnovnih družabnih veščin s področja poslovnega komuniciranja bo mnogo lažje, hkrati pa boste lažje spoznavali ljudi.
   preberi »
  • Ljubljana, 10th March 2013
   Vaša službena obleka in obutev odražata vašo strokovnost, odnos do dela in delovno etiko. Profesionalni izgled odraža samozavest, odgovornost in kaže, da ste zaupanja vredna oseba.
   preberi »
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. Naprej

  Kako do službe

  Iščete službo? Kupite e-priročnik Kako do službe! za samo 5 EUR.


  Bonton in posel

  Če želite narediti dober vtis na stranke in sodelavce, pri svojem izgledu ne pozabite na malenkosti.

  Bonton za mizo

  Po kosilu predvidevajte, da imate špinačo v zobeh in čokolado okoli ust, dokler se ne prepričate o nasprotnem.

  Bonton na delovnem mestu

  V službi se oblecite delovnemu mestu primerno.

  Razgovor za delo

  Na razgovoru za delo bodite čim bolj urejeni.

  Twitter

  Po kosilu predvidevajte, da imate špinačo v zobeh in čokolado okoli ust, dokler se ne prepričate o nasprotnem.