Domov

  Zahvala

  Ljubljana, 6. februar 2015

  Hvaležna sem vsem, ki mi sporočate svoja prijazna mnenja o knjigi Kako do službe. Kolikor sama vem, so do sedaj s pomočjo navodil v knjigi do zaposlitve prišle že 3 iskalke zaposlitve. Počutim se izjemno počaščeno in hvaležno, da imam priložnost komu pomagati pri tem, da se zaposli. Težko izrazim in prilijem na ekran neverjetna čustva, ki me prežemajo, kadar prejmem prijazne izjave od bralcev in bralk. Resnično in iz vsega srca: hvala vsem! Vsako prijazno besedo izjemno cenim in mi ogreje srce, mnoge mi na oči prikličejo solze hvaležnosti in zadovoljstva. Zato vsem: iskrena hvala!

   

  Nekaj izjav:

   

  "Vsem, ki nastopajo na trgu dela, zelo priporočam, da preberejo knjigo gospe magistre Tamare Guzelj Kako do službe. Priročnik mi je dal bistvene napotke, kako pristopiti do morebitnega novega delodajalca. Po poklicu sem tržnica, pa vendar se nikdar, ko sem nastopila na trgu dela, nisem zavedala, da moram tržiti sebe. V priročniku avtorica po korakih podaja nasvete, kako se na trgu dela profesionalno obnašati. Zavedati se moramo, da so tradicionalne metode iskanja zaposlitve neučinkovite; ustvarile so se nove, ki jim je potrebno slediti, in prav te ta priročnik navaja. Ko sem priročnik prebrala, sem nasvete takoj začela uporabljati in lahko se pohvalim, da sem novo službo v uspešnem podjetju dobila le v pičlem mesecu dni.

  Resnično bi se rada zahvalila avtorici, da je priročnik izdala, saj odpre nove dimenzije, kako uspešno vstopiti in nastopati na trgu dela, ki je danes vedno bolj zahteven. Rada bi se zahvalila tudi Uradnemu list RS in gospe Tanji Kuhar, saj sem z njeno pomočjo do te knige sploh prišla in bila posledično zelo uspešna pri iskanju nove zaposlitve. Hvala!" Maja

   

  "Pozdravljeni,
  prebrala sem vašo knjigo Kako do službe in rada bi vam sporočila, da me je navdušila. Toliko resničnih, učinkovitih in sodobnih nasvetov že dolgo časa nisem prebrala. Res, čestitke! Vsekakor jo bom priporočala vsakomur, ki me sprašuje za nasvet, kako poiskati (novo) službo. Še naprej vam želim veliko uspešnih projektov in osebnega zadovoljstva pri delu.
  Prijazen pozdrav,"  Mateja

   

  "Spoštovana gospa Tamara Guzelj,
  nedavno sem v dar prejela vašo knjigo Kako do službe, ki sem jo na mah prebrala. Zdaj jo po delih ponovno prebiram na tistih mestih, kjer sem našla še posebej zanimive poudarke; zares veliko napak iskalci službe delamo in marsikaj je treba na novo ponotranjiti, se česa spet na novo naučiti. Hvala, ker ste si vzeli čas ter svoje dolgoletne izkušnje in smisel za humor, knjiga me je večkrat spravila v glasen krohot, prelili v ta poučen priročnik, ki bo, verjamem, pomagal marsikomu v teh časih!" Kaja

   

  Iskrena hvala vsem, ki ste mi s svojimi prijaznimi mnenji polepšali in obogatili življenje.

   

  Vse dobro vam želim in upam, da boste vsi iskalci zaposlitve službo čim prej pridobili.

   

  S toplimi zimskimi pozdravi, Tamara Guzelj

  « nazaj na seznam

  Kako do službe

  Vsem, ki nastopajo na trgu dela, zelo priporočam, da preberejo knjigo gospe magistre Tamare Guzelj Kako do službe. Priročnik mi je dal bistvene napotke, kako pristopiti do morebitnega novega delodajalca. Po poklicu sem tržnica, pa vendar se nikdar, ko sem nastopila na trgu dela, nisem zavedala, da moram tržiti sebe. V priročniku avtorica po korakih podaja nasvete, kako se na trgu dela profesionalno obnašati. Zavedati se moramo, da so tradicionalne metode iskanja zaposlitve neučinkovite; ustvarile so se nove, ki jim je potrebno slediti, in prav te ta priročnik navaja. Ko sem priročnik prebrala, sem nasvete takoj začela uporabljati in lahko se pohvalim, da sem novo službo v uspešnem podjetju dobila le v pičlem mesecu dni.

  Resnično bi se rada zahvalila avtorici, da je priročnik izdala, saj odpre nove dimenzije, kako uspešno vstopiti in nastopati na trgu dela, ki je danes vedno bolj zahteven.

  Mnenja

  "V veselje mi je, da še obstajajo ljudje, ki jim ni vseeno za bonton, ki se radi smejijo, ki radi berejo, ki radi pišejo. :) Upam, da se iz vaše knjige česa naučim in končno najdem službo. Hvala za izkušnjo. Kakršnakoli bo že." Anja

  Bonton za mizo

  Oranizirajte se tako, da na sestanke v restavracijah ne boste zamujali.

  Bonton na delovnem mestu

  E-pošta naj bo kratka, jasna in jedrnata in predvsem slovnično pravilna.

  Razgovor za delo

  Vprašanje študentke zadnjega letnika: "Pa je res na zaposlitvenem razgovoru treba poznati podatke o delodajalcu? A ne zahtevate malo preveč?"

  Odgovor: "Res je treba vedeti čim več o delodajalcu. To je popolnoma normalno in se od kandidatov pričakuje."

  Twitter

  Je vaš šef Rus? - 5 napotkov kako komunicirati z nadrejenim iz Rusije: www.tamaraguzelj.si #poslovnibonton